26 Haziran 2012 Salı

UMUT ADASI FİLMİ

Umut adası, en son dün izlediğim bir türk filmi beğendim mi? yok çok değil çünkü ben dram acıklı filmleri pek sevmiyorum. Film izlerken ağlamaktan mutlu olmuyorum:( bu filmi izlerken de bir kişinin geminin altında kalıp parçalanması sahnesi beni ağlattı :(( çok acıklı bir sahne idi dram sevenler için güzel bir film.


Şimdi de isterseniz konusundan hafif bir bahsedeyim.
Farklı toplumsal kesimlerden bir araya gelen bir grup insanın, İngiltere'de yeni bir yaşam kurabilmek için çıktıkları, yasa dışı umut yolculuğunun hikayesi Umut Adası. Çoğu gençlerden oluşan bu insanların her biri farklı amaçlarla ve isteklerle bu yolculuğa başlamış olsalar da hepsinin birleştiği tek bir nokta vardır: yeni ve daha refah dolu bir yaşama başlayabilmek!


Fakat Londra'da yolları kesiştiğinde, birleştikleri bu tek ortak noktaya bir yenisi daha eklenecektir: hayal ettiklerinden çok daha farklı gerçeklerle karşılaşmış olmak!


Kaçak göç temasının işlendiği ve Mustafa Kara tarafından yönetilen Umut Adası, genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirmiş. Dediğim gibi acıklı bir hikaye ara ara insanın düştüğü hallere iç çekip dertlendiren sahneler var.


 Özellikle alttaki kişinin londra da rahata alışıp sevdiği kızı silmesi beni bir başka yaraladı.:(( (kendi kendime erkek milleti değil mi parayı buldu sevdiğini unuttu) dedim.


Hepinize öpücükler.

3 yorum:

  1. DRAM SEVERİM AMA TÜRK FİLMLERİNDE DE PEK BİR ABARTIYORLAR. İLEMEMİŞTİM BUNU BİR ARA BAKAYIM. TEŞEKKÜRLER ELEŞTİRİLER İÇİN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım çok acıklı sahneler vardı ben pek hoşlanmıyorum dramdan

      Sil
  2. canım kagon yenikent ptt kargosundaymış sultan dönmez adına göndermiştim ordan alman gerekiyomuş

    YanıtlaSil