19 Mayıs 2018 Cumartesi

VANİTYCLİNİC İLE BURUN ESTETİĞİ YAPTIRMAK

Merhabalar arkadaşlar,
Güzel olmayı kim istemez ki? Bu sorunun cevabı ''hiç kimse!'' olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Çünkü kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına herkes güzel olmak ister. Ve bunun için elinden geldiğince maskeler, kremler ve hatta makyajlar yaparak güzel olmaya çalışır. Peki ya estetik yaptırmak gerekirse? Estetikte günümüzde bayanların çok rağbet ettiği bir tıbbi müdahale oldu. Özellikle burun estetiği artık iyice yaygınlaştı.

VANİTYCLİNİC İLE BURUN ESTETİĞİ YAPTIRMAK

Burun Estetiği Niçin Çok Yaygın?

Burun, yüzümüzün ortasında bulunan çıkıntılı bir bölge olduğu için yüzümüzün şeklini doğrudan etkiler. Hafif bir şekil bozukluğu, eğrilik yüzün şeklini bozuyor. Bu gibi durumlarda kendimize olan güven gider. Onun yerine kendini beğenmeyen, hatta çirkin olduğunu düşünme hissi insanın kafasında dört döner. Herne kadar güzellik anlayışı göreceli bir kavram densede. Toplumsal olarak güzel olarak algıladığımız fazla büyük yada küçük olmayan, eğriliği ve kemeri olmayan yüzüne uygun bir burun Herkesin hayalindeki bir burundur!

Estetik ameliyatlar içinde en yaygın olan burun estetiği ameliyatıdır. Üstelik sadece güzellik olarak değil. Sağlık açısından da çok gerekli bir ameliyattır. Sinüzit, polip, burun etleri ve kıkırdaktaki eğriliğe bağlı görülen solunum problemleri de burun estetiği ameliyatı ile giderilebiliyor.

Burun Estetiği Amaliyatını Kimler Yaptırabilir?

Bu ameliyatı 18 yaşını doldurmuş herkes yaptırabilir. Tabi yaptırmak için ilk olarak biraz cesaret sonrada güvenilir bir merkez bulmak gerekli. Burun estetiği için Vanityclinic.com.tr firması bu konuda çok başarılı. 7-24 canlı destek hattı ile kafanızdaki tüm sorulara çözüm bularak, sizi bilgilendiriyor. Üstelik buradan burun estetiği yaptıran kişilerde çok memnun. Bence bu tarz bir operasyon yaptıracak olan kişiler bir göz atsın.


Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

4 yorum: