3 Mart 2018 Cumartesi

GİZLENEN GERÇEKLER KİTAP YORUMU

Yazar: Cemalettin Aytemür

Sayfa Sayısı: 415

Yayın Evi: Karayel


GİZLENEN GERÇEKLER KİTAP YORUMU

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir elimde sürünen kitabı nihayet bitirebildim. Kitabın konusu aslında ilgimi çeken tarzdan. Ancak ben tam kitaba kendimi verip, okumaya başladığımda bizim ufaklık hemen ağlama, mızmızlanma yada şirinlik yaparak ilgi çekip onunla ilgilenmemi sağlıyor. Ve hoop kitap kalıyor. Sonra ''Nerde kalmıştım? Konu neydi?'' diye kitaptaki kaldığım yerin konusunu anlamaya çalış, anla... Bu seferde diğerleri ya bir soru soruyor. Yada bir şey istiyor. Benim kitap okuma hayalleri başka zamana kalıyor. Şeklinde sürekli kitap okumaya zaman kalmayınca; ee doğal olarak kitabı bitirmek biraz geç oldu.

Gizlenen gerçekler kitabının konusu

Türkleri savaş meydanında yenemeyen dış devletlerin türlü oyunlar ile Türk medeniyetini zafiyete uğratıp, kendi medeniyetlerinin kölesi haline getirmeye çalışmışlar. (Gerçi bunu başarıyorlarda.) Cemalettin Aytemür, gizlenen gerçekler adlı eserinde Avrupalıların islamiyete olan inançlarını sarsmak için başvurdukları oyunları ve Türk Milleti'nin bu oyunlara yıllarca nasıl kandığını tespit edip, deliller ile bizlere veriyor. Ben kitabı okurken ne kadar çabuk kanıp, etkilenen bir Milletiz diye kah kızdım, Kah halimize üzüldüm.

Hatta Kitapta ''Atatürk'ü Yahudiler öldürdü!'' diye bir bölüm var ki çok ilgimi çekti. Onun için o bölümü olduğu gibi buraya aktarıyorum. Bakalım sizler okuyunca benim düşündüklerimi düşünecek misiniz?

Hasan Demir -26.12.2005- Yeniçağ'daki 'Atatürk'ü Yahudiler öldürmüş'' başlıklı köşe yazısını yazdıktan sonra, şöyle diyor 'Yunanistan'da yayınlanan 1 Ağustos 1948 tarih ve 685 sayılı ''Laik Foni'' gazetesine ve zamanın kıdemli komünisti 33 derece mason Benarosyas'ın hayatına ulaşmak Atatürkçü bir Genelkurmay için, TBMM için, Atatürkçülüğü kimseye bırakmayan emekli generaller, mesela Çevik Bir için hiçte zor olmasa gerek. Adamlar mason derneklerini kapattığı için Atatürk'ü biz öldürdük. Önce vurmayı düşündük, sonra başaramamaktan korktuk, onun çevresini kuşattık, güvenini sağladık, sonrada hedefimize ulaştık diyor. Atatürkçüler susuyor, pısıyor. Kur'an Kurslarına, başörtülerine aslan kesilenler masonlarla kadeh kaldırıyor tokuşturuyor...''

Diye bir bölüm var. Hatta devamında ise Atatürk öldükten sonra Mason dernekleri 1948 yılında İnönü'nün emri ve Celal Bayar'ın desteği ile tekrar faaliyete geçti. Halk evlerine devredilen mallarını da geri aldılar. Yazıyor. Yani anlayacağınız Yahudiler amaçlarına yine ulaşmışlar. Peki günümüzde farklı mı? Derseniz de. Bence hiç bir farklı yoktur. Zaten Masonların desteklemediği hiç kimse yönetici olamaz. Olursa da ömrü kısa sürermiş. Başa kim geçerse geçsin. Bizi onlar yönetiyor. O yüzden biz bu günlerde dinimize daha çok bağlanıp, Allah'tan yardım istememiz gerektiği yerde aksine dine olan bağlılık ve güven insanlarda iyiden iyiye gitti. Buda zaten Masonların bir hedefi. Onlar 'inançsız bir Milletin bize itaat etmesi daha kolay olur' diye düşündükleri için sürekli dinimize saldırıyorlar.

Yine Kitaptan başka bir alıntı: '' Misyoner-casus Hampher'a İngiliz Bakanı tarafından verilen talimat şudur: ''Biz İspanya'yı Müslümanlardan fuhuş ve içki sayesinde geri aldık, diğer topraklarımızı da bu iki güçlü araç yardımıyla ele geçirmeliyiz.''
Buna benzer daha çok bölüm var. Ancak hak vereceğiniz üzere her bölümü buraya yazmam imkansız. En iyisi sizler, gizlenen gerçekler kitabı okuyun. Sonrada Ülkemizin geçmişi, şimdi ki durumu ve geleceği hakkında düşünün.
Allah bu MİLLETİN YARDIMCISI OLSUN!  KÖTÜ NİYETLİ DIŞ KUVVETLERİN OYUNLARINI BOZSUN...

Hoşça kalın...


Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

1 yorum: