20 Ocak 2017 Cuma

2016-2017 yarı yıl karnesi ve duygularım

Canım kuzularım yine karnelerine kavuştular!... 😃
Bu dönemde de ev ödevleri, proje ödevleri ve performans ödevleri ile boğuşan kuzularım nihayet tüm emeklerinin karşılıklarını güzel bir karne ile aldılar.

2016-2017 yarı yıl karnesi ve duygularım

Evet bu dönemde çok çalıştılar, çok emek verdiler, çok yoruldular bunun karşılığında bir hediye almayı hak ettiler. Bence en güzel hediyeyi de takdir belgesi ve güzel karneler ile almış oldular.
Lakin alışagelmiş karne hediyesi (küçükte olsa) almak lazım. Çünkü bu hediye onlara ödülden ziyade küçük çaplı bir hediye olmalı ki... İyi notları sırf  bizlerden ödül almak için alıyor olmasınlar. Ben bu konuda elimden geldiğince hassas davranıp, çocuklara yarı yıl ödülü olarak aldıkları karneler onlara en güzel ödül olduğunu, bizim aldıklarımız ise onlar için alınmış küçük bir hediye olduğunu sık sık dile getiririm.

2016-2017 yarı yıl karnesi ve duygularım

Emir bu sene 5. sınıf. Yani orta okul 1. sınıf öğrencisi olduğu için ilk aylar biraz afalladı. Hatta öğretmeni ile birlikte çuvallayacak diye korkmuştuk. Çok şükür ki bizim ve öğretmenlerinin desteği ile orta okula da alıştı. Ve yine 90 küsur not ortalaması ile takdir belgesini aldı....

Efe bu yıl 2. sınıf olduğu için aynı öğretmen ve aynı arkadaşları ile birlikte dönemine devam ettiği için hiç zorlanmadan bu dönemi bitirdi. Onun için ekstra olarak bu yıl İngilizce desi eklendiği için farklı bir öğretmen olarak İngilizce öğretmeni derslerine girdi. Efe ana sınıfından da alışmış olduğu İngilizce dersine çok kolay uyum sağlayıp, bir sürü kelime, sayılar ve renkleri çok iyi öğrendi. Sınıfında bazı arkadaşları İngilizce derisinden zorlanırken o çok kolay şekilde o ders saatlerini atlattı. Bunun karşılığında da hepsi 5 (çok iyi) olan bir karneyi alarak oda en güzel ödülünü aldı...

Ben ise bu dönem hamilelik sebebi ile zaman zaman isyan bayraklarını kaldırsam da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok şükür ki azda olsa yapmışım ki kuzularımın başarısı ile gururlandım. Buda benim için en büyük ödül oldu.

Şimdi 15 gün boyunca bol bol dinlenip, eğleneceği ve zaman zaman gezip, oynayacağımız bir gün bizi bekliyor.  Allah sağlık-sıhhat ve huzuru üzerimizden eksik etmesin, cümlemiz ile birlikte... (amin)


2 yorum:

  1. Efendim tebrik ederiz küçük beyleri :) Başarıları daim olsun inşallah Daha nice güzel karnelere Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. :) Amin inşallah!...
      Sevgiler bizden size olsun efendim. :)

      Sil