17 Ocak 2017 Salı

Nescafe White Choco Mocha İle #EviniCafeyeÇevir

Merhabalar sevgili okurlar fikrimühim senenin ilk kampanyasını #EviniCafeyeÇevir hashtagı ile nescafe white choco mocha ürünü denememiz için gönderdi. Soğuk kış günlerinde dışarı çıkamayıp, evinde hapis olan kişiler içinde çok güzel bir kampanya bence.

Özellikle uzun kış akşamlarında kahve en güzel içecek alternatifi olduğu için bu kampanyayı görünce, heyecanlandım ve hemen dahil oldum. Paketin gelmesini dört gözle beklerken; kargocunun kapımızın zilini çalması ile ürüne kavuşmam bir oldu. Paket elime geçince hemen açtım. Paketin içinde bez bir torba onun içinde de yine fikrimühimden gelen bir adet mektup, #EviniCafeyeÇevir yazılı bir broş ve 12 adet nescafe white choco mocha vardı.

Nescafe White Choco Mocha İle #EviniCafeyeÇevir

En son keyfi köpürt kampanyasında yaşadığım, köpük hayal kırıklığından sonra ''acaba bu ürün nasıl?'' diye merak edip, önce bizzat kendim deneyip, görmek istedim.
Bir tanesini açıp, kupama boşalttım. Isıtıcıda hazırladığım sıcak suyuda üzerine döktükten sonra hemen eve vanilyamsı bir koku yayıldı. Köpüğü ise düşündüğümden fazla idi. Kaşık ile karıştırıp, hemen bir yudum alınca ağzıma azda olsa beyaz çikolata tadı geldi. Ancak daha yoğun şeker ve vanilya tadı gelmesi doğrusu pek hoşuma gitmedi. Bu durum sanırım benim şekersiz kahve içiyor olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek...

Nescafe White Choco Mocha İle #EviniCafeyeÇevir

Akşam iş dönüşü eve gelen eşime de denetip, onunda fikrini almak istedim. O içince çok sevdi. Çünkü o bol sütlü ve vanilyalı kahveleri daha çok sevdiği için onun damak tadına çok hitap etti. Ürün elimize ulaştığı andan beri her akşam 1 fincan içiyor. Bundan sonra sanırım kendime nescafenin 2 si 1 aradasını alırken; ona da nescafe white choco mocha alacağım.

Diğer denettiğim arkadaşlardan da kimisi çok beğenirken, kimiside 'içmesem de olur' dedi. 'Yani öyle ağıza alınmayacak kadar kötü bir tadı yok. Ama çok bayıldığım bir lezzeti de yok' diye yorum yaptılar...

Bu yorumlardan da anlayacağımız üzere yumuşak içimli bir kahve olduğu için sütlü ve şekerli kahve sevenlerin gönlümü fethederken; daha yoğun kahve aromalı kahve sevenlerin damak tadına pek hitap etmedi.

0 comments: