2 Temmuz 2016 Cumartesi

Gebelik Hesaplama Nasıl Yapılır?

Bir evlat sahibi olmak, bir çocuk dünyaya getirmek hemen hemen herkesin en büyük hayalleri arasında yer alır. Bu mucizeyi gerçekleştirmek için ise bütün şartların sağlanması gerekiyor. En önemli şart ise doğru zamanda, yani yumurtlama döneminin biliniyor olması. Tabii ki doktor kontrolü ile ilerlenmesi gereken bu süreçte, sizin her an yanınızda olacak olan başka bir yardımcı ile ilgili bilgilendirmek istiyorum.

Gebelik Hesaplama Nasıl Yapılır?

Artık anne olmaya hazırsınız ama yumurtlama tarihinizin ne zaman olduğunu bilmiyor iseniz, Elele' de bununla ilgili harika bir bölüm yapmışlar. Gebelik sürecinde merak edebileceğiniz her şeyin bu sitede cevabı var. Hamilelik hesaplama işlemi nasıl yapılır diye merak ediyorsanız şayet, öncelikle adet döngünüzü iyi biliyor olmalısınız. Takvimi karalamalara son vermelisiniz Elele'de hamilelik öncesi ve sonrasına dahil her şey ama her şey detaylıca düşünülmüş. Hatta bebeğinizin cinsiyetini hesaplamak bile mümkün. Son yılların en moda takvimi haline gelmiş Çin takvimine göre bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey yaşınız ve hamile kaldığınız ayı takvimde karşılaştırmak. Tabloda ortaya çıkan sonuç cinsiyeti göstermekte. “Öyle şey olur mu?” demeyin, oluyor. Etrafında ki birçok kişi bu yöntemle bebeğinin cinsiyetini ilk aydan doğru tahmin edebildi. Hatta bu takvime uygun olarak, istediği cinsiyeti yakalamak adına hamile kalan arkadaşlarım bile var.

Gebelik hesaplama sürecini sorunsuz ve olabildiğince rahat geçirmek istiyorsanız mutlaka girip incelemelisiniz. Sadece hamilelik hesaplama sürecinde değil, hamile kaldığınız 9 aylık süre boyunca sizin yanınızda olmaya devam edecek. Ay ay bebeğinizin gelişimini, sizde meydana gelecek değişimleri takip etmenize olanak sağlayacak. Kısaca doktorunuzun, ya da soru sorabileceğiniz kişinin her an yanınızda olduğunu hayal edin. Oldukça güvende hissetmenizi sağlıyor değil mi? Etrafımdaki birçok kişinin gebelik sürecini rahat geçirmesini sağlayan bu güvenli adresi sizinle paylaştığıma göre, gönül rahatlığıyla kendi yumurtlama dönemimi takip edebilirim. Kadınları memnun etmek imkânsız derler bir de. Böyle bir destek hangi kadını mutlu etmez? Hamilelik hesaplama için en doğru adrese hoş geldiniz. 

0 comments: