21 Temmuz 2016 Perşembe

DESTAN YAZMAK BİZ ÇILGIN TÜRKLER VARKEN; KİMSEYE YAKIŞMAZ!


                Hain nedir? İlk olarak bunu ifade etmek istiyorum. Bana göre; Hain, herhangi bir şeyden fayda gördüğü halde fayda gördüğü şeye karşı kötülük yapan ya da yapma eğiliminde bulunan kişidir. Vatan hainliği de aynı şekilde ekmeğini yediği, bu vatana karşı ihanet içinde olan kişidir.

                Mustafa Kemal Atatürk’ün de gençliğe hitabede söylediği gibi 'Dahili ve harici bedhahların olabilir' evet 15 Temmuz 2016 akşamı Milletimiz bu sözün karşılığını. açık ve net şekilde gördü... Dahili bedhahlar (ülkemizin kötülüğünü isteyenler) hainlik kavramına tam da oturan bir darbe girişiminde bulunmuş ve ülkemizi ele geçirmek istemişlerdir.

DESTAN YAZMAK BİZ ÇILGIN TÜRKLER VARKEN; KİMSEYE YAKIŞMAZ!

                Bu aziz millet canını ortaya koyarak bu girişimi bertaraf etmiş ve dünyaya yeni bir kahramanlık destanı yazmıştır. Evet kahramanlık destanı diyorum tankın altına yatıp, mucize eseri ölmeyen kişi, yine aynı saniyeler içinde vatanı için ikinci kez tankın altına yatmakta tereddüt etmemiş ve tekrar mucize eseri yaralı olarak kurtulmuştur. İşte bunu dünyada tek yapacak kişi varsa o da biz çılgın Türklerdir. Vatanın, ekmeğini yiyen bu hain tayfa emir alması gereken yerden değil; Ülkemizde terör faaliyetleri ile bilinen Feto’dan emir almış ve tabiri caizse yedikleri kaba pislemişlerdir. O akşam, o cesur vatandaşlarımızı ve kahraman polislerimizi gördüğümde inanın hiç korkmadım. Bizde böyle bir iman gücü ve vatan sevgisi olduktan sonra değil Feto, tüm dünya üzerimize gelse inanın bu vatanı ele geçiremez. Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi...

                Milletimizin iradesinin tecelli ettiği yüce meclis; artık Gazi meclis olmuştur. Maalesef bu gözü dönmüş kuduz köpekler bu kadar alçalmış ve millet iradesine bomba yağdırmışlardır. Dünyada bir ilk yaşanmıştır. Neyin hazımsızlığıdır? Neyin çabasıdır? Hiç mi utanmadınız halka namluları doğrultup ateş ederken? Üç günlük dünya da değer miydi ? ''Zulüm ile Abad olanın akibeti berbat olur'' Ata sözünü siz hiç mi duymadınız? Güya okumuş kültürlü insanlarsınız. Yazıklar olsun sizlere!.. Altınızda ki toprağın dili olsa konuşacak 'basma, bu vatan toprağına hain!' diye. Sizlerin vatanı Türkiye olamaz. Acilen vatandaşlıktan çıkarılmanız ve yedi ceddinizin bu vatana ayak basmaması için gereken tedbirlerin alınması gerekmektedir.

                Kanun tanımayanın kanuni hakkı da olamaz. Bu hainlerin ne kadar kanuni hakkı var ise ellerinden alınsın. Ve idam edilmesinler. Bizzat bu utançları ile yaşasınlar. Çoluk çocukları ile birlikte  sürülsünler bu vatandan, kime sığınma talep ediyorlarsa etsinler. Ama asla bu vatan toprağına adım atamasınlar. Bu onlara en büyük ceza olacaktır emin olun. Sözlerini dinledikleri Vatansız bile bunlara sahip çıkmayacaktır ayıpları ile yaşasınlar hainler.


                Bu hainlerin böyle bir kalleşliğe cesaret edebileceği, kuduz köpekler gibi sağa sola saldırabilecekleri akıl almaz bir durum inanın. Orada hiçbir şeyden haberi olmayan erlerimiz de maalesef bu oyunun kurbanı olmuşlardır. Evet bu hain darbe girişiminin bedelini çok ağır ödedik millet olarak; ama biz çılgın türkler geçmişte olduğu gibi bununda altından kalkabilecek güçteyiz. Bundan hiç şüphe duymayın. Darbe girişimine karşı tüm siyasi liderlerin ortak bir düşünceye sahip olması çok ama çok sevindirici bir durum oldu. Tüm dünya gördü ki bu millet Türkü, Kürdü, Alevisi, Çeçeni, Tatarı, Lazı, Romanı, Çerkezi ve sayamadığım diğer farklılıkları ile konu vatan olunca Voltranı oluşturup düşmana karşı tek vücut haline geldi.

                En kısa zamanda yaralarımızı sarmaya çalışacağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza demiyeceğim (Gazilerimize demek istiyorum) Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bu millet ve gelecek nesiller ve hatta tüm dünya sizin bu cesaretinizi asla ve asla unutmayacak...

1 yorum: