8 Kasım 2012 Perşembe

BİLEKLİK YAPTIM:)

Merhabalar sevgili okurlarım,
kış soğuk yüzünü bugün daha çok gösterdi. Geceden beri bir yağmurdur sürüyor, ben bundan aslında hiçte şikayetçi değilim, bence mevsimleri olması gerektiği gibi yaşamak daha güzel yaz mevsiminde güneşi, kış mevsiminde ise yağmuru ve karı görmek çok güzel.

Dün, eşleri fanatik olanlar bilir ki galatasarayın maçı vardı ama kimle idi inanın şimdi unuttum akşam eşim söylemişti biliyordum; ama şimdi unuttum:)) aman banane kim oynamış kim kazanmış ben pek ilgilenmiyorum... Herneyse sözü fazla uzatmayayım eşim maçı izlerken bende çok sıkıldım bir şeylerle uğraşmak istedim. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken, gözüme tuvalet kağıdının rulosu ilişti. Daha önceleri yabancı bir siteden görmüştüm ama hangi site bilmiyorum unuttum :( bir boş zamanında googlede boş boş takılırken o esnada görmüştüm vede çok hoşuma gitmişti.:)) ben bunu yaparım bunda ne var ki demiştim ha ha haaa... işte o aklıma geldi ve hemen elime ruloyu alıp bileğime uygun boyda kestim daha sonrasında ise ortasını da kesip folyon kağıdı ile sarıp bir bileklik yaptım:))


Aslında o sitede altın rengi kağıtla kaplanmıştı ama ben altınlı şeyleri pek kullanamıyorum daha çok gümüş tarzı şeyleri kullandığım için, üstelikte o gün evde olan şey o olduğu için bu şekilde yaptım. Aslında siyah badi ile daha güzel oluyor ama resmi şuan çektiğim için üstümde olan badiyi değiştirmeye üşendim:)) üşengeç blogger hı hııı....


Bilekliği yaptıktan sonra beni kesmedi başka bir şey daha yapmak istedim ha haaa...  ee açıldım bir kere:)) gar dolabını karıştırırken yazın kullanmak için aldığım ama yıkanınca çeken ve bana kısa geldiği için verilecekler bölümünde yer alan eteğimi de değerlendirmek istedim.



Etek bu idi sizce bunu ne yapmış olabilirim? tahminleri alayım:))

ilerleyen zamanlarda, boş bir anımda da sizlere o etekten ne yaptığımı ise üzerimde ki hali ile resmini koyarak bir post hazırlayacağım.Beni takipte kalın.


4 yorum:

  1. Bileklik çok şık olmuş, iyi günlerde kullanç

    Etekten ne olacağını da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Allah razı olsun. Etek içinde yakın bir zamanda gelecek:)

      Sil