11 Temmuz 2018 Çarşamba

13. YIL EVLİLİK YIL DÖNÜMÜZ

Yeryüzündeki en büyük mutluluk huzurlu bir evlikliktir. Çünkü huzurlu bir evliliğin olursa onun meyveleri olan evlatlarında huzurlu ve sevgi yüklü oluyor. Çok şükür ki Rabbim benim karşıma ruh eşimi çıkardı. Rabbim herkesin karşısına yanında huzurlu ve güvende hissedebileceği kişilerle evlenmeyi nasip etsin.

Biz 13 yılı bugün devirdik. Dile kolay koskocaman 13 YIL! Bu 13 yılda her gün güllük gülistanlık mı geçti dersiniz? Kesinlikle öyle değil.
Oğuz Atay'ın bir sözü vardır. Çok hoşuma gider: ''Her insanın yaşadığı en az iki hayatı vardır. Biri bildiğimiz vitrinlik, diğeri bilmediğimiz derinlik...''
Bence çok doğru bir söz. Herkesin hayatında güneş doğduğu gibi yağmurlar hatta karlarda yağar. Önemli olan öyle günlerde birbirinize destek olup en az enkazla çıkabilmeyi başarabilmek. Böyle zor günleri birlikte birbirinize destek olarak çıkabiliyorsanız ne ala; Ama yok çıkamıyorsanız o evlilik maalesefki uzun vadeli olmuyor.

Biz bundan 13 yıl önce 10.07.2005 yılında evlendik.
13 yıl neler yaşadık, neler....
Bazen kızıp isyanlar ettik, bazen hüngür hüngür ağladık, Bazende karnımız ağrıyana kadar katıla katıla güldük. Ama her şeyi birlikte yaptık. Tıp ki ekmeğimizi paylaşır gibi sevgimizi, üzüntümüzü öfkemizi de paylaştık. Bence uzun vadeli evliklik için kilit noktada bu PAYLAŞMAK!


Kocişkom günleri karıştırıp, ayın 9'unda beni arayıp: ''Aşkım akşama yemek yapma dışarıda yiyelim.'' dedi.
Ben önce şaşırıp: Neden, niçin diye sorunca ''Evlik yıl dönümüz ya çocuklar ile birlikte güzel bir akşam geçirelim'' dedi.
Bugün ayın 9. u olduğunu söyleyince. Şaşırıp: ''Yaa öyle mi? Ben bugün 10 u sanıyorum. Olsun. 9 u olsun. İlla 10 unda mı kutlama yapacağız. Bizde 9 unda yaparız dedi.'',

Bende ona hak verdim. Ve hep birlikte evimize en yakın bir lokantaya gidip, akşam yemeğimizi yedik.
Çocuklar çok mutlu oldu. Ben çoook mutlu oldum. Doğal olarak kocişkomda bizim mutluluğumuz ile mutlu olduğu için oda çok mutlu oldu. Rabbim mutluluğumuzu daim etsin. (amin)

Yаşаmımız boyuncа güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler аrdımızdа kаlsın. Seni çok seviyorum bir tаnem. Her günümüz birbirimizi dаhа çok severek ve birbirimize dаhа çok bаğlаnаrаk geçsin. Hаyаt boyu mutlu ve huzurlu yаşаyаlım. Yuvаmızdаn sevgi eksik olmаsın…


Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

7 yorum:

  1. Daha nice mutlu güzel yıllara İnşallah rabbim daim etsin mutluluğunuzu inşallah canım benim sevgiler 😊💐

    YanıtlaSil
  2. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  3. Mutlu senelere inşaallah...

    YanıtlaSil