8 Ağustos 2017 Salı

Fırsatların Mükemmel Adresi; A101

Evinize, mutfağınıza ya da kendi kişisel bakımınıza alışveriş yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Ben özellikle aradığım ürünleri kaliteli ve tek bir mağazadan uygun fiyatlarla bulmaya özen gösteriyorum. Çünkü ihtiyaçlarımın artışına bağlı olarak bir yandan da bütçemi düşünmek zorundayım. Bugüne kadar neredeyse tüm marketlerden alışveriş yapmış biri olarak söylemeliyim ki, marketten çıktığımda beni mutlu eden tek yer A101 oldu.

Fırsatların Mükemmel Adresi; A101


Artık kocaman marketlerde bugüne kadar boşu boşuna zaman harcadığımı düşünüyorum. Çünkü A101 aradığım her şeyin bir arada bulunduğu, çok uygun fiyatlarla kaliteli bir sürü şey alabildiğim tek mağaza oldu. Bunun dışında A101 çalışanlarının güler yüzü ve ilgisi sizi evinizde hissettirmeye yetiyor. Bu nedenle de marketten çıktığımda harcadığım paradan hiç pişmanlık duymuyorum.

Size A101’in kampanya ve fırsatlarından da biraz bahsetmeliyim. Sadece mutfak ya da cilt bakım alışverişleriniz için değil, zaman zaman gelen en ünlü markaların beyaz eşyaları için de A101’i tercih edebilirsiniz. Örneğin; buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi stoklarla sınırlı olan ürünler A101’de satılıyor. Hem de bu ürünler,oldukça düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu kampanyalardan fazlasıyla memnun kalacağınızı en başında söyleyebilirim.

A101, kampanyaları her perşembe yenilenerek karşımıza çıkıyor. Bu kampanyaları ise önceden takip etmeniz mümkün. Bunun için A101’in kendi sitesini takip etmeniz yeterli. Eğer A101’in indirimleri ilginizi çekiyor, merakınızı uyandırıyor ise buradan siteye ulaşabilirsiniz.

Her Perşembe yenilenen kampanya ve ürün stoklarını A101, “Aldın Aldın” kodu ile duyuruyor. Bu isimle yayınlanan broşürdeki ve e-broşürdeki ürünler için ise elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Ürünler, çok geniş bir kitlenin ilgisini çektiği için; yakalama zamanını iyi değerlendirmeniz önemli.

Fırsatların Mükemmel Adresi; A101

Son olarak eğer A101’den taşıyamayacağınız türde eşyalar satın alırsanız, -buzdolabı, çamaşır makinesi gibi- bu ürünler ücretsiz kargo ile evinize kadar getiriliyor. Yani, “Ben bu buzdolabını almak istiyorum ama nasıl taşıyacağım?” sorusuna da yer bırakılmıyor. Bence oldukça güzel ve olması gereken bir hizmet. Her detayın düşünüldüğü ve kesinlikle müşteri memnuniyetini yüksek seviyelere çıkaran tek market A101. Bu nedenle de alışveriş yaparken keyif duyacağınız ve alışveriş sonrası bitmeyen hizmeti ile de mutlu olacağınız bu yeri değerlendirmenizi hepinize tavsiye ederim.

Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

0 comments: