6 Mayıs 2017 Cumartesi

Atasun Optik Güneş Gözlüğü Seçimim

Güneş gözlükleri eskiden trend parçalarındandı. Ama artık trend parçalardan ziyade göz sağlığı için gerekli bir araç. Çünkü güneşin zararlı ışınlarının direk gözünüze temas etmesini engelliyor. Böylece gözleriniz güneş gözlükleri sayesinde zararlı ışınlardan korunup, zarar görmüyor. Ancak piyasada ucuz çin malı olan gözlükler gözlerinizi güneş ışınlarından korumadığı gibi zarar dahi veriyor.
Sizlerde gözlerinizi güneş ışınlarının zararlı ışınlarından korumak istiyorsanız kesenin ağzını biraz açıp. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı orijinal gözlükler alın. Tabi her ücreti yüksek olan gözlükte Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı gözlükler değil, bunu unutmayın. 
Gözleri çok hassas bir insanın, özellikle güneşli havalarda dışarı çıktığım zaman gözlerim yaşarır ve gözlerimi kısarak bakarım. Tabi bu durumda zamanla göz kenarlarında kırışma olacak. Sonrada yüksek ücretli kırışıklık kremleri almak zorunda kalacağım. Sizi bilmemem, ama benim güneş ışınları yüzünden erkenden kırışmaya hiç niyetim yok! Çaresi varken; neden lades oynayayım ki?
Gues marka güneş gözlükleri modellerine

Gönül rahatlığı ile Atasun optik'in internet sitesinden dünyaca ünlü ve tanınmış markaların gözlüklerine bakıp, bana en çok yakışanı seçeceğim. Evet güneş gözlüğü kullanmamın en büyük etkeni göz sağlığım için, ancak görüntüde önemli. Bana en çok yakışanı düşündüğüm bir güneş gözlüğüne sahip olmak aynı zamanda benim tarzımı ve stilimi yansıtacak. Eee o zaman ne duruyoruz hemen Atasun Optik'in internet sitesinde yer alan güneş gözlüklerine hep birlikte bakalım.
Bu sitedeki Gues marka güneş gözlükleri modellerine bayıldım. Özellikle bu modeller içinde Guess GU7468 10B 59 modeli çok hoşuma gitti. Bence bu model benim suratıma çok yakışacak. Ki zaten suratım her gözlük modelini kaldıracak cinsten olduğu için her model bana yakışıyor. :)
Gues marka güneş gözlüğü modellerinden GU7468 10B 59 model, 2 yıl garantili ve %100 UV korumalı olan gözlük görüntü olarak beni tamamlarken, göz sağlığımı da koruyor olacak. 
Eee o zaman ne duruyorum. Hemen bu gözlüğü kendime sipariş edip, bu yaz ailemle birlikte çıktığım tatilde bol bol kullanayım. Ne dersiniz güzel olmaz mı?

0 comments: