18 Nisan 2017 Salı

Lekeler İle Savaşan Cilt Bakım Ürünü

Merhabalar arkadaşlar,
Yeni doğum yapmış lohusa bir anne olarak; tahmin edeceğiniz üzere yüzümde çillenmeler oldu...
Lohusa kafası demek doğum yaptıktan sonra hemen eski görüntüsüne ulaşacağını sanmak demektir. Halbuki eski günlerine geri dönmen için biraz zaman ve emek gerekli. Ancak sen gel de bunu lohusa bir kadına anlat. Bakmayın,  şimdi buraya böyle yazdığıma bende ara ara aynaya bakıp, henüz inmemiş göbeğime ve yüzlerim de oluşan hamilelik lekelerini (çillerini) gördükçe moralim bozuluyor.

Göbeğin eski haline dönmesi için bol bol yürüyüş ve karın çalıştıran hareketleri yapmak kafi. Peki ya yüzlerim deki doğum lekelerini nasıl yok edeceğim? Diye kara kara düşünürken. Ufak çaplı bir araştırma yaptım. Leke karşıtı ve leke giderici krem bulmak için. Kullanan kişilerin yorumları ve makyaj bloggerlerin önerileri arasında yer alan leke karşıtı ve gençleştirici gece ve gündüz kreminden, bb kremi, tonik, serum ve yüz temizleme köpüğü gibi bir sürü ürün çeşidi bulunan leke karşıtı gençleşdirici bakım seti karşıma çıktı.


Setin içeriği ve vaat ettikleri ile kullanıcıların yorumları örtüştüğünü de görünce hemen sipariş verip, kullanmak istedim. Bakalım bendeki sonuçta diğer kullanan kullanıcılar gibi etkili olacak mı göreceğiz?

Leke karşıtı ürünlerin içeriğinde para ben ve mineral yağ olmaması ayrı bir güzellik. Üstelik bu bakım ürünleri dermatolojik kontrol altında test edilmiş ürünler. Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarı, ciltteki lekeleri gideren ve gençlik kazandıran iki bitki özü keşfetmiş. Bunlar: Lekeleri gidermeye yardımcı olan Beyaz Meyan kökü tozu ile kırışıklıkları yok eden Beyaz Acı Bakla Özü. Bu iki mucizevi bitki özü leke giderici ve gençleştirici bakım ürünlerinin içinde bulunmakta. Böylece cildinizdeki lekeleri yok ederken aynı zamanda cildiniz olduğundan daha genç bir görünüme sahip oluyor.

Yüzümdeki lekelerden kurtulmak tek amacım iken, artı bir bonus olarak genç bir cilt vaat etmesi beni gerçekten de çok heyecanlandırdı. Ben bu seriyi kullanmak için can atıyorum. Eğer sizlerde benim gibi heyecanlandıysanız. Leke karşıtı ürünler için tıklayın. Ürünlerin içeriği ve özelliklerini görünce zaten hemen sizde sipariş vermek isteyeceksiniz...

Nede olsa bizim en büyük hazinemiz cildimiz. Genç ve bakımlı bir cilde sahip olduktan sonra makyaj dahi yapmadan ışıl ışıl bir cilt ile etrafta dolaşmamız mümkün!


4 yorum:

  1. dediğin gibi genç ve ışıltılı bir cilt her şeyden daha önemli canım cilt tip biraz da genetik tabi ama bakım yapmakta çok önemli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cilt yapısı biraz genetik, ancak bakimda gerekli. Bakımlı cilt her zaman diğer cilt tiplerine göre daha canlı ve genç gözüküyor.

      Sil
  2. Oldumu şimdi Tokideki ses. Biz sizden doğum haberlerini, bebişin fotoğrafını beklerken.....
    Neyse doğum sonrası kilolara ve çillere taktığımıza göre herşey yolunda demektir dimi.
    Küçük hanım sağlıkla sıhhatle gelmiştir inşallah, yerime de koklayıverin birde buse kondurun. Sağlıklıcakla kalın. Dilek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Dilek Hanım, bu yayın tanıtım yazısı olduğu için hemen paylaştım. Yoksa bebeğim hakkında ve dogumum hakkında bir yayın hazırlayıp paylaşacağım. İnşallah önümüzdeki hafta içinde paylaşabilirim.

      Sil