20 Aralık 2016 Salı

Muhafazakar Oteller Seçeneği

Tatil; insanların yoğun ve rutin geçen hayatlarına kısa bir mola vermesidir. Tatilde her insan eğlenceli vakit geçirmek ister. Çünkü uzun çalışma süreci boyunca, çoğu insan tatile çıkacağı anın hayalini kurarak yaşar. Elbette hayaller kurarak gittiği tatilden de memnun şekilde ayrılmak ister. Bunun için tatile gideceğiniz zaman o tatilden beklentiniz ne? Nasıl bir tatil sizin mutlu olarak zaman geçirmenize sebep olur? Ve en can alıcı soru. Tatile çocuklu mu; yoksa çocuksuz mu gideceksiniz? Soruların cevabını çok iyi şekilde bilip, ona göre bir tatil arayışında olmalısınız.

Muhafazakar Oteller Seçeneği


 Biz ailecek gittiğimiz tatillere, genellikle yaz tatillerinde gideriz. Bunun içinde nerede ise tüm kış nereye gideceğimize karar vermek içinde tatil yerleri ve turları hakkında araştırma yaparız. Muhafazakar bir aile olduğumuz için, otel seçimimizi de genellikle muhafazakar otel olarak yapıyoruz. Çünkü muhafazakar otellerde kadın ve erkekler için ayrı ayrı plajlar var. Özellikle yaz tatilinde havuzlarda yüzmekten çok denizde yüzmek isteyen kişiler için çok güzel oluyor. Ve tabi İslami otellerin de en sevdiğim yanlarından biri olan alkollü içecek bulunmaması.

 jollytur muhafazakar oteller

Aradığınız tüm özellikleri bağrında barındıran muhafazakar otelleri bulmak tabi öyle düşünüldüğü kadar kolay olmuyor. Bulunsa dahi dudak uçuklatan otel ücretleri ile tüm tatil hevesinizi yarıda bırakıyor. Bu gibi olumsuzlukları yok etmek için jollytur muhafazakar oteller seçeneği içinde çok rahatlıkla isteklerinize ve cebinize uygun bir oteli bulmak mümkün. Hazır erken rezervasyon imkanları da varken bence sizde, benim gibi tatile gideceğinizi yeri ve oteli biran önce ayarlayın...

4 yorum:

  1. Tesekkur ederiz 😊 bende arastirmalar yapiyordum bu konu hakkinda.

    YanıtlaSil
  2. otelde geçirilen tatillerden pek hoşlanmıyorum gerçi yarın çoluk çocuk olduğunda başka bir alternatifimiz kalmıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bende pek hoşlanmıyorum. Ancak çocuklar otelde geçirilen tatillere bayılıyorlar, Tecrübeye tabidir. :)

      Sil