9 Aralık 2012 Pazar

KARIŞIK BİR POST :)

Merhabalar sevgili okurlarım,
bu aralar bloğumu yine ihmal ettim farkındayım. Ama sizlerin postlarını elimden geldiğince takip etmeye çalıştım fazla yorum yapamasamda hemen hemene her postlarınızı okudum.

Ben bugün size fotoğraf  makinemdeki resimleri paylaşmak istedim. İlk olarak Ankaraya ilk kar yağdığında sabah Emir 'i okula bırakırken bizim sitede olan bir iki güzel görüntüyü paylaşmak istiyorum.


Çiçeklerden en çok güllerin kokusunu severim bu da sitenin bahçesinde tüm soğuya vede kara rağmen canlı kalmaya çalışan bir gül tomurcuğu:)) bakarmısınız ne kadar da güzel çıkmış bembeyaz karların arasından...


Benim kuzucuklarım kış mevsiminde karın yağmasını çok severler  o sebepten dolayı her sabah kaltığında hemen pencereye koşup anne kar yağmış mı diyerek bakarlar:)) 

Bu kar perşembe günü yağdı aslında bu fotoğrafları o gün paylaşmak istiyordum ama bir türlü elim kolum paylaşmak için kalkmadı :( herneyse geç olsun ama güç olmasın demi ama :)

Dün ise önce bir alış veriş daha sonrasında ise akraba ziyaretine gittik o gün evden çıkmadan önce çekindiğim bir kombinide  sizlere paylaşmak istiyorum. 


Benden şimdilik bu kadar ben şimdi komşuya mevlit okumaya gideceğim.... efendim sizler içindemi dua edeyim.... tamam tamam ederim:)



2 yorum:

  1. Çok şanslısınız karlı bir yerde yaşadığınız için tabi sizin için bazen çileye dönüşsede benim gibi kar görmeyenler hasretle bakıyoruz sadece ;) Bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler...


    wwww.bensukaya.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bensu hoşgeldin bloğuma:
      evet aynen bende öyle düşünüyorum karı gördüğüm için:) yok hiçte çileye dönüşmüyor ben karı çook severim hatta kar yağsın diye hergün camdan dışarıya baakarız:)
      bloğunada geliyorum.

      Sil