2 Mayıs 2019 Perşembe

EMİR'İN 13 YAŞ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Emir bu senede doğum gününü tıp ki diğer senedeki doğum günü gibi arkadaşları ile kutlamak istedi. Ben yine pasta ve çocukların sevdiklerinden oluşan yiyecekleri hazırlayıp, bir doğum günü tertipledim.

13 YAŞ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Benim il göz ağrım bu sefer öyle süper kahramanlar olmak istemedi. Onun yerine kendi olmak istedi. Pastanın üstüne ise 'ilk göz ağrım' yazısını yazmamı o istedi. Büyüdükçe istekleri ve tercihleri oluyor. Eskiden olsa idi konsepti benim belirlediğim seçenekler içinden birini seçer. Sonrada gerisine karışmazdı. Şimdi ise her konuda fikrini söyleyip, nasıl bir doğum günü olmasını isteğini tek tek dile getirdi.


13 YAŞ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Her seneki kutlamalardaki fotoğraflarda biraz daha boyu benim boyuma yaklaşıyor. Benim asi prensim, ilk göz ağrım iyiden iyiye kocaman olmaya başladı. Şimdi bu satırları yazarken düşündümde 20 li yaşlarını görüp, o yıllardaki doğum günlerindeki yazılarını nasıl yazarım ki? Bu yaşlarda iyiden iyiye duygusala bağlamaya başladıysam oğluşumun 20 li yaşlarındaki halimi düşünemiyorum. Herhalde iyiden iyiye sulu gözlü olurum herhalde. Neyse Allah o günleride göstermeyi nasip etsinde ben bu şekilde sevinçten ağlamaya razıyım.

13 YAŞ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Benim bu dünyadaki tek servetim olan evlatlarım, 3 ü bir arada . Allah nazarlardan korusun. Onların karşısına hep iyi insanlar çıkarsın. (amin)
Neyse ben daha fazla duygusala bağlamadan diğer doğum günleri postlarında yaptığım gibi doğum günü menüsünüde yazayım!

13 Yaş Doğum Günü Menüsü

  • Yaprak sarması
  • Mantar kurabiye
  • Elmalı kurabiye
  • Cocostar kurabiye
  • Patates salatası
  • Poğça
  • Sigara böreği
  • Mısır patlatması
  • Ve yine kendi yaptığım yaş pasta
13 YAŞ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Canim oglum İyi ki doğdun. 🎂

13 YAŞ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Oğluma önce mumu üfletip, daha sonra yiyecekleri tüm çocuklara ikram ettikten sonra babası ile ben onları evde yalnız bırakıp gittip, böylece gerçekten de kendi aralarında istedikleri gibi bir kutlama olmuş oldu. Aslında bir çocuğu mutlu etmek işte bu kadar kolay. 5-10 balon bir pasta ve sevdiği arkadaşları yanında olsun. "Annecim çok teşekkür ederim, çok güzel bir doğum günüydü" diye diye geceyi bitirdik... Ertesi gün sabah okula gitmeden öce yine aynı şekilde bana teşekkür edip, boynuma sarılıp öyle gitti...

Bu arada mum üflenirken halini videoya çekmiştik. Onuda youtene kanalıma yükledim. Buradan izleyebilirsiniz. Bu arada arkadaşlar aşk olsun aranızda halen kanalıma abone olmayan çok kişi var. :(



Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

8 yorum:

  1. Yaş ilerledikçe tercihler ve fikirler değişiyor. Ama annenin çocuğa olan sevgisi çocuğunda annesine olan sevgisi hiç değişmiyor. Evladınızın doğum günü kutlu olsun. Nice güzel seneler görsün inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle tercihler değişiyor ama çok şükür aramızdaki o sevgi bağı hep aynı şekilde kalıyor.

      Sil
  2. Güzel kardeşimize daha nice sağlıklı ve güzel günler dilerim

    YanıtlaSil
  3. Bu arada sizi takibi aldım bize de buyurun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloğuma hoşgeldiniz bende hemen iadeyi ziyarete geliyorum. :)

      Sil