22 Eylül 2016 Perşembe

Lezzetli Pasta Tarifleri Lezzet.com.tr

Merhabalar arkadaşlar, pasta, börek, tatlı ve yemeklere ne kadar düşkün bir aile olduğumuzu beni uzun zamandır takip eden kişiler bilir. Özellikle farklı lezzet ve görsellerde ki pasta tariflerini denemeye bayılırım.

Yemek tarifleri için artık eskisi gibi yemek kitaplarını karıştırmak yerine; blog ve yemek sitelerine göz atıyoruz. Çünkü internetlerde bizzat denenip, hazırlanmış ve çok güzel süslenerek sunum yapılmış tarifler bizlere daha cazip gelmeye başladı.

Deneyip memnun kaldığım bir yemek sitesi olan lezzet.com.tr den bugün sizlere bahsetmek istiyorum. Bu sitenin mutfak adına çok geniş bir yelpazesi var. Pratik yemek tarifleri ve detaylı tarifleri ile bu siteden ben çok şey öğrendim. Eminim sizlerde çok şeyler öğreneceksiniz.

Lezzetli Pasta Tarifleri Lezzet.com.tr


Siteden gözüme kestirdiğim bir kaç pastadan oluşan görseli yukarıya ekledim. Yukarıdaki görselde de gördüğünüz üzere göze hitap eden çok güzel pasta tarifi var. Üstelik bazı tarifleri videolu... Bu videolu tarifler sayesinde ''elimden hiç yemek yapmak gelmez'' diyen kişiler dahi çok kolay ve eğlenerek lezzetli pastalar yapabilir.

Misafirlerinize, özel günlerde yada doğum günü kutlamaları için gerekli olan pastaları hazır almak yerine kendiniz yapabilirsiniz. Ki ben son 4 yıldır çocuklarımın tüm doğum günü pastalarını kendim yapıyorum. Böylece gönül rahatlığı ile çocuklarıma ve eşe-dosta ikram edip yediriyorum. Ne de olsa içinde neler var? Biliyorum...

Üstelik farklı damak tadına ve göze hitap edecek şekilde çikolatalı pasta tariflerinden, çeşit çeşit meyvelerden oluşan meyveli pastalara kadar bir sürü çeşidi olan pasta tariflerini bu sitede bulmak mümkün.

Yöresel lezzetler ve klasik tarifler yanında Dünya mutfağından da tarifler var. Ünlü şeflerin verdiği tarifleri ve  küçük dokunuşları kullanarak bambaşka lezzetler ortaya çıkarabilirsiniz.

Eğer sizde kendi mutfağınızın şefi olmak istiyorsanız. Hemen siteye bir göz gezdirip, mutfağınızdan harika lezzetler çıkarmaya ne dersiniz?

4 yorum:

  1. İlki çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitede o pastanın ismi sanırım kakaolu krep pasta olarak geçiyordu.

      Sil
  2. ah ah pastalar güzel kokan pastalar aklımızı başımızdan alıyorlar :)

    YanıtlaSil