21 Şubat 2013 Perşembe

NEFRET ETTİĞİM ÇİZGİ FİLM

İyi geceler,
sizlerin hiç bir çizgi filmden nefret ettiğiniz oldu mu? Efendim duyamadım :) oldu..... demi :) kesin olmuştur şuanda yoksa bile çocukluğunuzda öyle bir durum olmuştur.


Ben ise şu Tsubasa denen bir çizgi filimden küçükken de çektim şimdi de çekiyoru mm:(( şimdi nasıl yani diyorsunuz demi size özet olarak bahsedeyim küçükken erkek kardeşimin en sevdiği çizgi film o idi. Sırf onun yüzünden bende sürekli bakmak zorunda kalıyordum.:( Eeee o zamanlarda öyle çizgi film kanalları yoktu cumartesi pazar sabahları normal kanallar da çizgi filmler çıkardı bizde sırf çizgi filmlere bakmak için sabah erken kalkardık. Ben Heide ye bakmak isterdim kardeşimde Tsubasaya bakmak isterdi sırf bu sebepten sürekli kavga ederdik sonunda ise ikimizde de demokrasi olsun diye cumartesi günü onun istediği çizgi filme pazar günüde benim istediğim çizgi filme bakardık. Ama ben cumartesileri Thusubasaya bakarken sinir olarak istemeye istemeye bakmak zorunda kalırdım...

Şimdi ise büyüdüm, evlendim, anne oldum üstüne üstelik ikinci kez anne oldum ama lakin gel gelelim ki yine bu Tsubasa karşıma çıktı :(( ıhı ıhıııııı şimdi ağlayacağım...

Bu çizgi filmin eski bölümlerini yine her gün veriyorlar üstelik saati ise tam bizim yemek yeme saatimizle aynı :( bizimkiler televizyonu kapattığım zaman yemek yemiyorlar. 
-İllaki aç yoksa yemek yemeyiz diyorlar.
Eeee babaları da onlardan yana oda benim çocukluğumun çizgi filmi bakalım diyor. Böylelikle onlar 3 kişi oluyor ben ise tek kalıyorum o yüzden çoğunluk bakmak istediği için mecburen yine bakmak zorunda kalıyorum. 
Ama o kadar çoook sıkıldım ki yeterrrrrrrrrrrr artık bakmak istemiyorum diye yaygarayı bastım.eşim:
_ Ama hani bu evde demokrasi vardı bak çoğunluk bakmak istiyor sende mecburen çoğunluğa uymak zorundasın dedi.:( ben ise:
_ yaaaa bizim evde artık demokrasi olmasın ben istemiyorum mm dedim. Eşim:
_ Demokrasinin olmadığı yerde güç hakim olur güç ise çoğunlukta olur o zaman yine sen kaybedersin dedi. Vee pis pis güldü...Çünkü doğru söylüyor benim diyeceğim bir şey olmadığı için yine mecburen bakıyorum...

Ama var ya o Tsubasa filminin kayıttan silinmesini dört gözle bekliyorum...

Herneyse gece gece sizlerin de kafasını ağrıtmayayım :)


2 yorum:

  1. bu çizgi filmi bende çocukluğumda çookk izlemiştim şimdi ise aynı sendeki durum bizdede var ve aynı babalarıda onlardan yana çok güldüm okuyunca takibe aldım haydi bastır tokideki ses diyesim geldi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim kader arakadaşım diyeyim san o zaman nede olsa aynı kaderi paylaşıyoruz
      buarada hoş geldin bende şimdi san geliyorum misafir kabul edermisin:)

      Sil